Grillkaas bereiden

Berloumi grillkaas bereiden is zeer eenvoudig.

Met deze tips lukt het zeker !

Berloumi hoef je niet meer te garen. Enkel een mooi bruin korstje geven waarbij de kaas net warm wordt volstaat.

Serveer Berloumi warm. Wanneer Berloumi afkoelt krijgt hij een ietwat taaiere structuur. Ook lekker maar dan anders. Om Berloumi op temperatuur te houden kan je hem het beste met andere lauwe of warme ingrediënten serveren (of gewoon met de pan op tafel zetten). Berloumi is ook zeer lekker, en eenvoudig te bereiden, op gourmet of tepanyakki en in fondue.

Je kan Berloumi ook op voorhand kort grillen of bakken en nadien in een zachte oven(ongeveer 90°C) of kort onder de grill terug opwarmen.

Berloumi is het zoute, hartige ingrediënt in je bereiding, bespaar op zout in de rest van de bereiding. Berloumi is ook het vette ingrediënt van je bereiding, gebruik het met veel groenten en andere texturen en voeg waar mogelijk ergens frisheid toe.

Bakken

Gourmet

BBQ'n