Ricotta

Ricotta, Berloumi, weikaas

Omdat de overblijvende melkwei na de productie van Berloumi slechts heel licht zuur is kan er een hele lekkere Ricotta van gemaakt worden. De melkwei wordt niet verder verzuurd en enkel de Ricotta die tijdens het verhitten vanzelf komt boven drijven wordt gebruikt. Ricotta op deze manier geproduceerd en zonder bewaarmiddelen is slechts beperkt houdbaar. Daar kom je hem (nog) niet in de winkel vinden. 

Schrijf in op de Ricotta nieuwsbrief en we laten je weten op welke dagen je de meest verse Ricotta kan afhalen. Vier euro voor ongeveer 500g. Hogeweg 44, Berlare. Kom binnen langs de garage. Op werkdagen van 8 tot 19 uur (ongeveer) of na voorgaand bericht.

Berloumi Ricotta Nieuwsbrief

Enkele recepten met onze Ricotta

Berloumi Ricotta Gnocchi

Berloumi Ricottabrood

Berloumi Ricotta Gnocchi met Salieboter

Als je dat wil, deel dan deze pagina !
  •  
  •  
  •